Od 2. decembra više letova do Istanbula

BEOGRAD – Turkiš erlajnz (Turkish Airlines) najavio je danas da će od 2. decembra povećati broj letova na relaciji Beograd – Istanbul, sa 14 na 17 nedeljno.

Dodatni letovi uvedeni su ponedeljkom, četvrtkom i subotom tako da se sada ovim danima može tri puta dnevno leteti do Istanbula.

Kako je saopšteno, dodatni polasci zakazni su za 15.25 časova , dok se na istanbulski Aerodrom “Ataturk” stiže u 18.10 časova po lokalnom vremenu.

Turkish-Airlines-A330

„Povećanjem broja letova želeli smo da putnicima pružimo mogućnost izbora, povratak istog dana u Beograd, koji je veoma važan poslovnim ljudima, kao i jednostavniju konekciju za dalje destinacije. Uvođenje dodatnih letova deo je želje kompanije Trukish Airlines na najbolji način odgovorimo na potrebe tržišta i verujemo da će korisnici naših usluga biti još zadovoljniji”, izjavio je generalni direktor kancelarije Turkish Airlines u Beogradu Ozgur Boran.

U okviru nastavka kampanje “Dobrodošli na Zapad” i zbog odluke kompanije o dodatnim letovima, takođe je olakšana veza sa drugim destinacijama preko Istanbula.

Putnici će biti u prilici da lakše i brže stignu do SAD i evropskih destinacija poput Barselone, Madrida ili Stokholma.

Pristupačnije avionske karte za evropske destinacije predviđene su za period od 31. oktobra 2013. do poslednjeg dana marta 2014. godine, do kada je moguće iskoristiti karte kupljene po promotivnoj ceni.

 

Izvor: TANJUG