Air Serbia se vraća na aerodrom Ataturk u Istanbulu

BEOGRAD – Nacionalna aviokompanija Srbije Er Srbija saopštila je danas da će od 1. avgusta ove godine sletati i na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk.

“Veoma smo zadovoljni što vraćamo svoje letove na aerodrom Ataturk u Istanbulu. Sa našom mrežom koja se širi, rastućim brojem putnika i matičnim čvorištem u Beogradu, povratak na aerodorom Ataturk će bolje podržati naš stalni rast i razvoj”, rekao je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić, navodi se u saopštenju.

“Želimo da izrazimo zahvalnost upravi i zaposlenima aerodroma Sabiha Gokčen na njihovoj pomoći tokom ovog prelaznog perioda”, dodao je on.

Air Serbia A319-100 N473TA (A6-SAA)(13)(Grd) DUB (PQN)(46)-S

Letovi na liniji za Istanbul nude odlične veze preko matičnog aerodroma Er Srbije Nikola Tesla u Beogradu, sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući: Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali – Tivtom.

Kako se dodaje tu su takođe i veze sa ključnim gradovima regiona – Podgoricom, Ljubljanom i Budimpeštom.

U saradnji sa kompanijom Etihad Regional, ovi letovi su dobro povezani i sa matičnim aerodromom ove kompanije u Ženevi, navodi se u saopštenju.

Svakodnevni letovi na liniji Beograd – Istanbul biće obavljani avionom Erbas A319 sa putničkom kabinom konfigurisanom u dve klase – osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.

Inače, u skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem i dodatnom zabavom tokom leta, što sve znači više izbora za sve goste Er Srbije, poručuju iz ove aviokompanije.

 

 

Izvor: TANJUG