Er Srbija imaće tokom leta dva leta nedeljno za Maltu

BEOGRAD – Er Srbija će tokom letnje sezone, od 13. juna do 19. septembra, uvesti dva leta nedeljno za Maltu.

Učestalost letova ka toj popularnoj destinaciji za letovanje biće povećana sa jednog na dva leta nedeljno, zbog povećane potražnje, a letovi će se obavljati ponedeljkom i petkom.
“Red letenja je odličan za turiste koji lete iz Beograda za Maltu na letnje odmore. Dobro je, takođe, rešenje i za dalje veze preko matičnog aerodroma Er Srbije u Beogradu prema važnim evropskim destinacijama, kao što su Beč, Rim, Cirih, Brisel i Pariz”, izjavio je generalni direktor Er Srbije Dane Kondić.

1926715_1467640983450000_1964575569_n

Arhipelag ostrva Malta se nalazi u središnjem delu Sredozemnog mora i čine ga tri mala ostrva: Malta, Gonzo i Komino. U grupi gradića živi više od 400.000 stanovnika.

Sa istorijom dužom od 7.000 godina, tu se nalazi puno mesta za razgledanje koja ne treba propustiti: megalitski hramovi, podzemne katakombe, crkve i utvrđenja…

Er Srbija je osnovana 26. oktobra 2013. kao nacionalna aviokompanija Srbije i opslužuje 29 evropskomediteranskih destinacija direktno sa svoje matične vazdušne luke, međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, sa uslugama prevoza putnika i tereta.

U ponudi su i prekookeanske i međunarodne destinacije u Aziji i Australiji preko codeshare partnera i svog akcionarskog partnera sa 49 odsto udela, Etihad ervejza.

Aviokompanija trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih i četiri turboelisna aviona.

 

Izvor: TANJUG