Er Srbija povećava broj letova za Prag

BEOGRAD – Nacionalna avio-kompanija Er Srbija povećaće broj letova za Prag sa sadašnjih sedam na osam letova nedeljno, usled velike potražnje na toj liniji, najavio je danas srpski avio-prevoznik.

Dodatni let će saobraćati petkom uveče.

Linija Beograd-Prag, na kojoj saobraća avion ATR 72 u crvenoj, beloj i plavoj boji Er Srbije, ponovo je uspostavljena u decembru 2013. godine kako bi direktnim letovima povezala ova dva tržišta i omogućila dalje konekcije ka destinacijama na Balkanu, Istočnoj Evropi i Bliskom istoku.

1143888_1143888_YU-APCwwewe_PAUL_DOYLE

Ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, prema redu letenja, polazak iz Beograda je u 6,45 časova s dolaskom u Prag u 8,55 sati, dok su letovi iz glavnog grada Češke tim danima u 9,30 sati a sletanje u srpsku prestonicu u 11,30 cati.

Vreme polaska aviona iz Beograda utorkom, četvrtkom, petkom i subotom je u 18,10 sati, sletanje u Prag u 20,20 časova a polasci iz Praga su u 20,55 s dolaznim vremenom u Beograd u 22,55h.

Svakodnevni letovi nude odlične veze preko matičnog aerodroma ErSrbije “Nikola Tesla” u Beogradu do mnogobrojnih važnih destinacija širom Evrope i Bliskog istoka, uključujući Atinu, Abu Dabi, Bejrut, Larnaku, Skoplje, Solun i Varnu, navodi se u saopštenju Er Srbije.

 

Izvor: TANJUG