Er Srbija: Promotivne cene karata do Istanbula

BEOGRAD – Nacionalna avio-kompanija Er Srbija ponudila je, povodom povratka na aerodrom “Kemal Ataturk”, specijalne promotivne cene karata za povratne letove između Beograda i Istanbula u ekonomskoj klasi počev od 105 evra.

Promotivna cena važi za putovanja između 1. avgusta i 10. decembra 2014. godine, a karte će po toj ceni, u koju su uključene sve takse, uz primenu uslova putovanja, biti u prodaji od danas do 17. jula, saopštio je srpski avio-prevoznik.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja na kol centar Er Srbije 0800 111 528 (besplatni pozivi u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije), ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, putem web sajta www.airserbia.com , kao i posetom nekoj od poslovnica kompanije i putem ovlašćenih turističkih agenata.

Air_Serbia_Airbus_A319_Milinkovic

Er Srbija je, u skladu sa nedavnim dogovorom postignutim između srpskih i turskih civilnih vazduhoplovnih vlasti, objavila povratak na glavni aerodrom u Istanbulu “Kemal Ataturk” od 1. avgusta ove godine.

Letovi na ovoj liniji nude odlične veze preko matičnog aerodroma Er Srbije “Nikola Tesla” u Beogradu sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali – Tivtom.

Tu su i veze sa ključnim gradovima regiona: Podgoricom, Ljubljanom i Budimpeštom.

Letovi na liniji Istanbul-Beograd povezuju se na let Etihad Regionala iz Beograda za Ženevu, koji je kodšer partner Er Srbije, nudeći putnicima više izbora u okviru mreže avio-kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Er Srbija i Etihad Regional će otpočeti primenu kodšer sporazuma od 21. jula.

Svakodnevni letovi na liniji Beograd-Istanbul biće obavljani avionom Erbas A319 sa putničkom kabinom konfigurisanom u dve klase – osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.

U skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem i unapređenom zabavom tokom leta.

 

 

 

Izvor: TANJUG