Humanitarna akcija na aerodromu Batajnica

Humanitarna akcija podele novogodišnjih paketića za decu iz socijalno ugroženih porodica i decu sa invaliditetom, tradicionalno je organizovana danas na aerodromu Batajnica u saradnji 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije, Fondacije „Osmeh na dar“ i Udruženjem „Pobednik“. Mališane okupljene na „Batajnici“ sačekalo je iznenađenje, jer su im poklone uručili Deda Mraz i Dobra Vila, koji su na aerodrom stigli vazduhoplovima Vojske Srbije.

b592c0fa-7155-11e3-8f17-00163e135009

— Ponosni smo što je akcija postala već tradicija. Okupljamo se već treću godinu, i sa pripadnicima naše jedinice, ali i sa glumcima televizijske serije i filma „Vojna akademija“, a uz pomoć opštine Stara Pazova, želimo da ulepšamo  deci praznične dane — istakao je komandant 204. vazduhoplovne brigade brigadni general Predrag Bandić, napomenuvši da je taj vid pomoći istovremeno i dobra promocija vojničkog poziva među mladima.

Ove godine podeljeno je oko stotinak poklona, a prema rečima predstavnika Fondacije „Osmeh na dar“, osmeh koji je danas u zajedničkoj akciji izmamljen na lica dece kojima je pomoć najpotrebnija već je dovoljan uspeh.

Izvor: Vojska Srbije