Nova avio linija na relaciji Beograd – Barselona

BEOGRAD – Španska aviokompanija Vueling od 20. juna počinje da leti za Srbiju otvaranjem nove linije koja će povezivati Beograd sa Barselonom.

Kako se navodi u saopštenju Ambasade Španije, letovi će se obavljati tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i vikendom (petak/subota) modernim Vuelingovim avionima Airbus A320, kapaciteta od 180 putnika.

Nova linija će saobraćati tokom leta, do 30. septembra, kao i tokom Novogodišnjih praznika (od 20. decembra do 3. januara jednom nedeljno), sa mogućnošću da bude otvorena i u drugim prazničnim periodima.

Vueling - Vueling takeover by IAG - Spain car hire

Vueling je četvrta po veličini niskotarifna aviokompanija u Evropi i članica je međunarodne grupe IAG.

Preko aerodroma u Barseloni – El Prat, Vueling nudi 133 destinacije u Evropi, na severu Afrike i na Srednjem Istoku.

Ovom linijom je putnicima omogućeno da se, preko Barselone, povežu sa drugim destinacijama u Španiji (Palma de Majorka, Ibica, Las Palmas, Tenerife, Sevilja) ili Evropi (London, Pariz, Brisel, Amsterdam).

Karte za novu liniju su već u prodaji i mogu se nabaviti preko različitih kanala prodaje – sajta www.vueling.com, turističkih agencija i tur operatera, aplikacija za ajFon i Android telefone, kao i na portalu m.vueling.com.

Za svaki let kompanija nudi tri razlicite tarife – Bejzik, Optima i Ekselens, pri čemu Bejzik putnicima omogućava najekonomičnije cene i sakupljanje poena, a tarifa Optima uključuje i čekiranje prtljaga i izbor sedišta.

Tarifa Ekselens, pored prethodno navedenih usluga pruža mogućnost promene karte, otkazivanja i punog povraćaja novca, prioritetno čekiranje i ukrcavanje, posluženje u avionu i mogućnost boravka u VIP salama na aerodromima.

Ova tarifa posebno je pogodna za poslovna putovanja, navodi se u saopštenju.

 

 

Izvor: TANJUG