Promotivne cene Er Srbije za Dan zaljubljenih

BEOGRAD- Er Srbija je objavila posebnu ponudu za Dan zaljubljenih – 14. februar, nudeći parovima mogućnost da samo tog dana kupe avionske karte po povoljnijim uslovima, koje će moći da iskoriste od 1. marta do 31. decembra ove godine.

Parovi će tako sutra dve avionske karte nacionalne kompanije za razne destinacije, uključujući Rim, Pariz i Berlin, plaćati po ceni jedne.

Akcija je deo kampanje “Srećni petak”, u okviru koje Er Srbija svakog petka nudi posebne cene za različite putne pravce.

391544_air-serbia191013ras-foto-aleksandar-dimitrijevic--03_orig

Cene se kreću od 129 evra sa uključenim svim taksama i dodatnim troškovima, saopštila je Er Srbija.
Po tim cenama karte će biti na raspolaganju samo 14. februara i važe za putovanja od 1. marta do kraja godine.

Kupovina karata moguća je pozivanjem broja Kol centra Er Srbije 0800 111 528, gde je poziv besplatan u okviru fiksne i mobilne telefonije Srbije, ili pozivanjem broja +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva. Karte se mogu kupiti i putem vebsajta www.airserbia.com, kao i u nekoj od Er Srbijinih poslovnica ili preko ovlašćenih turističkih agenata.

Er Srbija je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. godine.

Ova kompanija leti za 29 evro-mediteranskih destinacija direktno sa svoje matične vazdušne luke, međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, sa uslugama za prevoz putnika i tereta.

Er Srbija, takođe, nudi i dugolinijske letove za međunarodne destinacije u Aziji, Australiji i Americi putem svojih kodšer partnera i svojim partnerom u vlasništvu 49 odsto akcija Er Srbije – kompanijom Etihad ervejz.

Srpski avioprevoznika trenutno ima flotu od 10 uskotrupnih aviona i četiri turboelisna aviona.

 

 

Izvor: TANJUG